Reteta zilei: Coaste de porc picante

Printeaza

Coaste de porc picante din: coaste de porc, condimente, sos de soia, otet de cidru, sos worcestershire, ketchup, mustar de dijon, sos iute.

Coaste_de_porc_picante_07

Coaste de porc picante

 

Ingrediente:

  • 1 kg coaste de porc
  • condimente, dupa gust
  • ¼ ceasca sos de soia
  • ¼ cana de otet de cidru de mere
  • 1 lingura sos worcestershire
  • ¼ cana de sirop de artar
  • ¼ ceasca ketchup
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • Sos iute

 

Mod de preparare:

Taiati coastele bucati, cate trei. Puneti coastele intr-o tava. Presarati condimente. Intr-un castron mic, combinati sos de soia, otet de mere, sos worcestershire si turnati peste coaste. Se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor de 150C timp de 3 ore.

Coaste_de_porc_picante_02

Scoateti coaste din tava si se toarna lichidul intr-un recipient. Intr-un vas mic, combinati sirop de artar, ketchup, mustar si sos iute. Fierbeti la foc mediu timp de 15 minute, pana cand se ingroasa usor.

Coaste_de_porc_picante_04

Incalziti gratarul si puneti coastele pe care le rumeniti bine. Serviti cu sos iute.

Coaste_de_porc_picante_06

Coaste de porc picante

Coaste_de_porc_picante_08

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din coastele astea:D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.