Reteta zilei: Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Printeaza

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta din:  coaste de miel, sare, piper, ulei vegetal, sos pesto, frunze de menta, apa si suc de lamaie.

Ingrediente:

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

  • 2 randuri coaste de miel (1 ½ kg fiecare)
  • Sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • Sos pesto
  • 1/3 ceasca frunze proaspete de menta, tocate
  • 2 linguri de apă
  • 1-2 linguri de suc proaspat de lamaie

 

 

 

Mod de preparare:

Asezonati carnea de miel pe toate laturile cu sare și piper. Preincalziti cuptorul la 180 ° C.

Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Gatiti carnea de miel cateva minute pe fiecare parte. Dati apoi la cuptor si gatiti pentru aproximativ 15-20 de minute.

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Scoateti din cuptor si acoperiti cu folie alimentara. Lasati sa se odihneasca 10 minute. Combinati pesto, menta si apa intr-un bol mediu si amestecati bine. Adaugati 1-2 linguri de suc de lamaie.

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Taiati si aranjati pe platouri. Stropiti cu sos pesto. Serviti imediat.

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos pesto

1 comentariu

  1. Anastasia Miron

    Ce bine arata coastele de miel!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.