Reteta zilei: Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta
PrinteazaCoaste de miel cu sos pesto si frunze de menta din: coaste de miel, sare, piper, ulei vegetal, sos pesto, frunze de menta, apa si suc de lamaie.
Ingrediente:
- 2 randuri coaste de miel (1 ½ kg fiecare)
- Sare si piper dupa gust
- 2 linguri de ulei vegetal
- Sos pesto
- 1/3 ceasca frunze proaspete de menta, tocate
- 2 linguri de apă
- 1-2 linguri de suc proaspat de lamaie
Mod de preparare:
Asezonati carnea de miel pe toate laturile cu sare și piper. Preincalziti cuptorul la 180 ° C.
Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Gatiti carnea de miel cateva minute pe fiecare parte. Dati apoi la cuptor si gatiti pentru aproximativ 15-20 de minute.
Scoateti din cuptor si acoperiti cu folie alimentara. Lasati sa se odihneasca 10 minute. Combinati pesto, menta si apa intr-un bol mediu si amestecati bine. Adaugati 1-2 linguri de suc de lamaie.
Taiati si aranjati pe platouri. Stropiti cu sos pesto. Serviti imediat.
Coaste de miel cu sos pesto si frunze de menta
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sos pesto
Ce bine arata coastele de miel!