Reteta zilei: Ciuperci umplute cu pesmet si patrunjel

Printeaza

Ciuperci umplute cu pesmet si patrunjel din: ciuperci, usturoi, unt, pesmet, patrunjel, ou, sare, piper, rosii cherry.

Ciuperci umplute cu pesmet si patrunjel

Ingrediente: 

  • 350gr ciuperci mari
  • 3 catei de usturoi
  • 175gr unt
  • 50gr pesmet
  • 50gr patrunjel, tocat
  • 1 ou batut
  • sare si piper
  • 8 rosii cherry, pentru servire

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul. Spalati, curatati si aranjati ciupercile in tava. Amesteati usturoiul si putin unt intr-un bol si presarati peste ciuperci.


Topiti restul de unt intr-o tigaie. Adaugati pesmetul si rumeniti. Puneti patrunjelul intr-un bol, adaugati pesmetul, asezonati cu sare si piper si amestecati foarte bine.
Incorporati oul si amestecati foarte bine. Umpleti ciupercile si dati la cuptor 10-15 minute.


Garnisiti cu rosii cherry si serviti calde.

Ciuperci umplute cu pesmet si patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.