Reteta zilei: Ciuperci umplute cu patrunjel si usturoi

Printeaza

Ciuperci umplute cu patrunjel si usturoi din: ciuperci, usturoi, unt, pesmet, patrnjel, ou, sare, piper cayenne, rosii cherry.

Ciuperci umplute cu patrunjel si usturoi

Ingrediente: 

  • 350gr ciuperci
  • 3 catei de usturoi, zdrobit
  • 175gr unt
  • 50gr pesmet
  • 50gr patrunjel, tocat
  • 1 ou batut
  • sare si piper cayenne
  • rosii cherry, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190C. Aranati ciupercile intr-o tava.
Amestecati 115 gr unt cu usturoiul si umpleti ciupercile. Incalziti untul ramas, incorporati pesmetul si rumeniti cateva minute.


Puneti patrunjelul intr-un bol, adaugati pesmetul si omogenizati. Asezonati cu sare si piper. Incorporati oul batut si amestecati bine.


Umpleti ciupercile cu acest amestec. Dati la cuptor 10-15 minute.
Garnisiti cu rosii cherry si serviti.

Ciuperci umplute cu patrunjel si usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.