Reteta zilei: Ciuperci umplute invelite in bacon

Printeaza

Ciuperci umplute invelite in bacon din: ciuperci, bacon, ceapa rosie, inimi de anghinare, ulei de masline, sare, chili, piper cayenne, piper negru.

Poate te intereseaza si:

 

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ingrediente:

  • 12 ciuperci
  • 12 felii bacon, feliate gros
  • 12 cepe roșii mici
  • 1 cutie inimi de anghinare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita praf chili
  • 1/2 lingurita piper Cayenne
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare:

Scurgeti inimile de anghinare. Tocati marunt, puneti intr-un bol mic si se adauga uleiul de masline, chili si piper cayenne. Se amestecă bine și se pastreaza deoparte.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Scoateți tulpinile de la ciuperci, curatati si spalati bine ciupercile. Umpleți fiecare ciuperca cu amestecul de anghinare.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Curatati ceapa si puneti cate o ceapa in fiecare ciuperca umpluta. Se presara cu sare.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Inveliti fiecare ciuperca cu cate o felie de bacon si prindeti cu o scobitoare. Presarati cu piper negru.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Puneti putin ulei intr-o tigaie si asezati ciupercile. Dati tigaia la cuptorul preincalzit pentru 90 de minute, la temperatura de 150C. Serviti ciupercile calde.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ciuperci umplute invelite in bacon

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci umplute invelite in bacon
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.