Reteta zilei: Ciuperci umplute invelite in bacon

Printeaza

Ciuperci umplute invelite in bacon din: ciuperci, bacon, ceapa rosie, inimi de anghinare, ulei de masline, sare, chili, piper cayenne, piper negru.

Poate te intereseaza si:

 

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ingrediente:

  • 12 ciuperci
  • 12 felii bacon, feliate gros
  • 12 cepe roșii mici
  • 1 cutie inimi de anghinare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita praf chili
  • 1/2 lingurita piper Cayenne
  • piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Scurgeti inimile de anghinare. Tocati marunt, puneti intr-un bol mic si se adauga uleiul de masline, chili si piper cayenne.

Se amestecă bine și se pastreaza deoparte.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Scoateți tulpinile de la ciuperci, curatati si spalati bine ciupercile.

Umpleți fiecare ciuperca cu amestecul de anghinare.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Curatati ceapa si puneti cate o ceapa in fiecare ciuperca umpluta.

Se presara cu sare.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Inveliti fiecare ciuperca cu cate o felie de bacon si prindeti cu o scobitoare.

Presarati cu piper negru.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Puneti putin ulei intr-o tigaie si asezati ciupercile.

Dati tigaia la cuptorul preincalzit pentru 90 de minute, la temperatura de 150C.

Serviti ciupercile calde.

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ciuperci umplute invelite in bacon

Ciuperci umplute invelite in bacon

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci umplute cu telemea si cascaval

Ciuperci umplute cu telemea si cascaval din: ciuperci, telemea, cascaval, ou, usturoi, ulei. Ingrediente: 12 ciuperci 200 g telemea un ou 2 căţei usturoi puţin ulei 50 g caşcaval   Mod de preparare: Se înlătură picioruşele ciupercilor şi se toacă mărunt. Se mărunţeşte brânza şi se amestecă apoi cu picioruşele ciupercilor şi oul bătut. Se adaugă usturoiul […]

 

Ciuperci umplute cu sunca si praz

Ciuperci umplute cu sunca si praz din: ciuperci, sunca, ardei, praz, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 ciuperci champigno cât mai mari 100 g şuncă presată 1 ardei 1/2 praz 50 g caşcaval sare piper 3 linguri ulei unt, pentru uns tava   Mod de preparare: Rupi picioruşele ciupercilor şi le tai mărunt. Speli pălării […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.