Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac din: ciuperci, spanac, ceapa, usturoi, ulei de masline, pesmet, mozzarella, oregano, fulgi de ardei rosu, parmezan, sare.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_09

Ciuperci umplute cu spanac

Ingrediente:

  • 10-15 ciuperci
  • 1 cana spanac, tocat
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 3 catei usturoi, tocat marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri branza mozzarella
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1 lingura parmezan ras
  • Sare, dupa gust

Mod de preparare:

Spalati si scoateti cozile de la ciuperci. Se toaca marunt. Intr-o tava de copt asezati folie de aluminiu.

Ciuperci_umplute_cu_spanac

Se incinge uleiul, adaugati ceapa tocata, usturoi, sare si gatiti cateva minute. Adaugati cozile tocate si gatiti pana se inmoaie, un minut. Incorporati spanacul tocat si gatiti pentru 30 de secunde. Opriti focul.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_04

Se incorporeaza parmezanul ras, fulgi de ardei, oregano, pesmet si se amesteca bine pentru a se combina.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_06

Aranjati ciupercile in tava. Umpleti ciupercile. Garnisiti cu branza mozzarella. Coaceti la 175C pentru aproximativ 20-25 de minute. Serviti ciupercile umplute calde.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_08

Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci_umplute_cu_spanac_10

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.