Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac
PrinteazaCiuperci umplute cu spanac din: ciuperci, spanac, ceapa, usturoi, ulei de masline, pesmet, mozzarella, oregano, fulgi de ardei rosu, parmezan, sare.
Ingrediente:
- 10-15 ciuperci
- 1 cana spanac, tocat
- 1/2 cana ceapa tocata
- 3 catei usturoi, tocat marunt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura pesmet
- 2 linguri branza mozzarella
- 1/2 lingurita oregano uscat
- 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
- 1 lingura parmezan ras
- Sare, dupa gust
Mod de preparare:
Spalati si scoateti cozile de la ciuperci. Se toaca marunt. Intr-o tava de copt asezati folie de aluminiu.
Se incinge uleiul, adaugati ceapa tocata, usturoi, sare si gatiti cateva minute. Adaugati cozile tocate si gatiti pana se inmoaie, un minut. Incorporati spanacul tocat si gatiti pentru 30 de secunde. Opriti focul.
Se incorporeaza parmezanul ras, fulgi de ardei, oregano, pesmet si se amesteca bine pentru a se combina.
Aranjati ciupercile in tava. Umpleti ciupercile. Garnisiti cu branza mozzarella. Coaceti la 175C pentru aproximativ 20-25 de minute. Serviti ciupercile umplute calde.
Ciuperci umplute cu spanac
Pofta buna!