Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si boia
PrinteazaCiuperci umplute cu spanac si boia din: ciuperci, branza cu aroma de usturoi, crema de branza, spanac, boia, sare, piper, fulgi de chili.
Ingrediente:
- 8 ciuperci
- 250 g branza cu aroma de usturoi
- 100 g crema de brânză
- 20 g spanac proaspat
- boia de ardei
- sare și piper
- fulgi de chili
Mod de preparare:
Spalati ciupercile si curatati coaja.
Ungeti un vas termorezistent cu ulei si asezati ciupercile.
Se amestecă brânza cu usturoi cu crema de brânză, spanacul tocat si si asezoneaza bine.
Umpleti ciupercile cu acest amestec si se presara cu boia.
Coaceti la 200 C timp de 20-30 minute.
Serviti calde.
Ciuperci umplute cu spanac si boia
Pofta buna!
Aaaah, se folosesc iucperci din alea mari