Reteta zilei: Ciuperci umplute cu quinoa si busuioc
PrinteazaCiuperci umplute cu quinoa si busuioc din: quinoa, parmeza, usturoi, ceapa verde, busuioc, rosii uscate, ciuperci, ulei de masline.
Ingrediente:
- ¼ ceasca de quinoa
- ½ ceasca de parmezan
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri de ceapa verde, tocata
- 2 linguri de busuioc proaspat, tocat
- 2 linguri rosii uscate
- 24 ciuperci
- 2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Adaugati quinoa si ½ ceasca apa intr-o cratita mica. Aduceti la foc mic, iar cand da in clocot puneti capacul si gatiti timp de 15 minute. Adaugati parmezan, usturoi, ceapa verde si busuioc intr-un bol mic.
Adaugati quinoa si rosiile, se amesteca bine. Umpleti ciupercile, asezati intr-o tava si stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru 25 minute. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Ciuperci umplute cu quinoa si busuioc
Pofta buna!
Ce bine arata ciupercile astea
Bune ideea asta cu ciupercile umplute