Reteta zilei: Ciuperci in sos de smantana

Printeaza

Ciuperci in sos de smantana din: ciuperci, ceapa, ulei de masline, smantana, sare, piper si ceapa verde.

Ingrediente:

Ciuperci in sos de smantana

Ciuperci in sos de smantana

  • 500 g ciuperci
  • 1- 2 cepe
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri de smantana
  • Sare si piper dupa gust
  • Ceapa verde, optional pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Se toaca marunt ceapa. Se taie ciupercile felii potrivite. Intr-o tigaie gatiti ceapa in 1-2 linguri de ulei de masline pentru cateva minute.

Ciuperci in sos de smantana

Intr-o alta tigaie sotati ciuperci feliate cu restul de ulei pana se inmoaie. Scurgeti excesul de suc, lasand o cantitate mica.

Ciuperci in sos de smantana

Combina ciupercile si ceapa. Adauga smantana, presara sare si piper dupa gust. Serviti cu ceapa verde.

Ciuperci in sos de smantana

Ciuperci in sos de smantana

Ciuperci in sos de smantana

Pofta buna!

3 comentarii

  1. enache catalina

    Ce bine arata arata ciupercile mmmmmmm in sos de smantana 🙂

  2. Arata exraordinar ciupercile astea cu sos de smantana

  3. Au iesit bune ciupercile, oricum, arata extraordinar de apetisant, imi place mult reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.