Reteta zilei: Ciorba de fasole cu pui si tarhon

Printeaza

Ciorbă de fasole cu pui şi tarhon din: fasole, piept de pui, ceapa, morcov, telina, pastarnac, patrunjel, sare, verdeata, tarhon.

Ciorba de fasole cu pui si tarhon

Ingrediente:

  • fasole
  • piept de pui sau de vita
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • pastarnac
  • patrunjel
  • sare
  • verdeata
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Se alege fasolea, se lasa peste noapte intr-un vas cu apa rece. Se scurge, se inlocuieste apa si se mai pune un vas cu apa la fiert pe aragaz. Se fierbe fasolea 20 min, apoi se varsa apa si se inlocuieste cu cea calda.

Ciorba de fasole cu pui si tarhon

Intr-o oala se pun: fasolea, o ceapa intreaga, morcovii si radacinile de patrunjel si pastarnac taiate rondele, telina taiata cuburi. Se potriveste de sare si se adauga carnea fiarta separat si taiata in cuburi.

Ciorba_de_fasole_cu_pui_si_tarhon_02

Se adauga frunzele de tarhon si se serveste calda. Pentru adulti, ciorba de fasole se poate prepara cu ciolan afumat de porc, acesta fiebandu-se in ultima apa a ciorbei impreuna cu fasolea si radacinoasele.

Ciorba_de_fasole_cu_pui_si_tarhon_03

Tarhonul e obligatoriu, caci va da o savoare deosebita ciorbei. Optional, se pune o lingura de smantana in ciorba chiar inainte de servire.

Ciorba de fasole cu pui si tarhon

Ciorba_de_fasole_cu_pui_si_tarhon_03

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole cu pui

2 comentarii

  1. Arata bine ciorba asta

  2. Antoanela Marescu

    A iesit buna ciorbica de fasole?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.