Reteta zilei: Ciorba de fasole cu gusa de porc

Printeaza

Ciorba de fasole cu gusa de porc din: fasole boabe, gusa de porc afumata, ceapa, ardei, morcovi, bulion, cimbru, patrunjel, marar, sare, piper.

Daca nu stiti ce sa gatiti astazi, ciorba de fasole poate fi o alegere foarte buna si va sfatuim sa nu uitati de afumatura. Noi am ales gusa de porc afumata, dar puteti la fel de bine sa gatiti ciorba de fasole cu ciolan, costita sau carnati.

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_12

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Fasolea se spala si se pune la fiert. La fasole, apa de fierbere se schimba de 2-3 ori.

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_03

Legumele se curata, se spala si se toaca in cubulete.

Gusa de porc afumata se portioneaza in bucati potrivit de mari.

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_04

Legumele impreuna cu gusa de porc afumata se pun in oala cand fasolea este aproape fiarta.

Se mai pune in oala si o crenguta de cimbru care se va inlatura dupa ce legumele au fiert.

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_05

Cand legumele si gusa de porc au fiert suficient, se adauga bulionul, se condimenteaza cu sare si piper, iar daca mai este nevoie se completeaza cu apa.

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_10

La sfarsit, dupa ce s-a oprit focul se adauga verdeata tocata marunt.

Ciorba de fasole se serveste calda si este perfecta pentru masa de pranz.

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_16

Ciorba de fasole cu gusa de porc

Ciorba_de_fasole_cu_gusa_de_porc_17

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]

 

retete

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-ciorba-fasole-gusa-porc html

3 comentarii

  1. Arata bine ciorba de fasole cu gusa de porc

  2. Vreau si eu din ciorba asta

  3. E o nebunie ciorba asta de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.