Reteta zilei: Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor
PrinteazaCiocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor din: ciocanele de pui, sare, piper, ardei iute, rosii cherry, ceapa, ardei gras, praz, ienibahar, ulei de masline, patrunjel, cimbru, sos worcestershire, ghimbir, usturoi.
Poate te intereseaza si:
- Pulpe de pui cu sos de mere si lamaie
- Rulouri de pui cu spanac si sos de rosii
- Mancare de legume cu carnati si piept de pui
- Piept de pui picant cu struguri si coniac
- Pulpe de pui pe pat de felii de lamaie la cuptor
Ingrediente:
- 10 ciocanele de pui
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță piper negru
- 1/2 ardei iute
- 8-12 roșii cherry
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 2 fire praz
- ienibahar
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura patrunjel
- 4 crengute de cimbru
- 1 lingurita sos Worcestershire
- 1/2 linguriță ghimbir ras
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare:
Se taie ceapa, ardeiul gras, pătrunjel, roșii, ceapă verde și ardeiul iute.
Intr-o tava de cuptor adaugati 1 lingura de ulei de măsline, adauga restul de ingrediente si se amesteca bine.
Dati la rece câteva ore.
Incalziti cuptorul, dati apoi tava la 160C pentru 45 de minute.
In ultimele 5 minute mariti temperatura la 180C pentru a prinde crusta. Serviti preparatul cald.
Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor
Pofta buna!
Maine fac si eu 🙂