Reteta zilei: Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Printeaza

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor din: ciocanele de pui, sare, piper, ardei iute, rosii cherry, ceapa, ardei gras, praz, ienibahar, ulei de masline, patrunjel, cimbru, sos worcestershire, ghimbir, usturoi.

Poate te intereseaza si:

 

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Ingrediente:

  • 10 ciocanele de pui
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță piper negru
  • 1/2 ardei iute
  • 8-12 roșii cherry
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 fire praz
  • ienibahar
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura patrunjel
  • 4 crengute de cimbru
  • 1 lingurita sos Worcestershire
  • 1/2 linguriță ghimbir ras
  • 1 catel de usturoi

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa, ardeiul gras, pătrunjel, roșii, ceapă verde și ardeiul iute.

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Intr-o tava de cuptor adaugati 1 lingura de ulei de măsline, adauga restul de ingrediente si se amesteca bine.

Dati la rece câteva ore.

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Incalziti cuptorul, dati apoi tava la 160C pentru 45 de minute.

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

In ultimele 5 minute mariti temperatura la 180C pentru a prinde crusta. Serviti preparatul cald.

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Maine fac si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.