Reteta zilei: Chitelute de porc

Printeaza

Chitelute de porc din: porc, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, ulei, galbenus, ulei de susan, seminte de susan, sos de soia, pesmet, amidon, ulei de susan, sos hoisin, orez.

Chitelute de porc

Chitelute de porc

Ingrediente pentru chifteluțe:

  • 500gr de carne tocată de porc
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura ghimbir tocat
  • 1 lingura ulei
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 lingură de semințe de susan negru
  • 2 linguri sos de soia
  • ⅓ ceasca pesmet
  • 2 linguri amidon

Ingrediente pentru glazura:

  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri de sos hoisin
  • Orez, pentru servire

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

Se adaugă uleiul într-o tigaie, gatiti ceapa, ghimbirul si usturoiul la foc mediu timp de cateva minute.

Chitelute de porc

Într-un castron, adăugați carnea, ceapă și restul ingredientelor. Amestecati bine.

Chitelute de porc

Formati chiftelute si asezati in tava . Coaceți timp de 20 de minute.

Chitelute de porc

Pentru a face glazura, combinați toate ingredientele într-o tigaie. Adăugați chifteluțele și amestecati.

Chitelute de porc

Serviti cu orez.

Chitelute de porc

Chitelute de porc

Chitelute de porc

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Chitelute de porc
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.