Reteta zilei: Chiftelute de spanac

Printeaza

Chiftelute de spanac din: spanac, ceapa, oua, faina, parmezan, sare, piper, ulei.

Poate te intereseaza si Chiftelute de curcan pe pat de orez

Chiftelute_de_spanac_06

Chiftelute de spanac

Ingrediente:

  • 1/2 legatura spanac
  • ½ ceapa tocata
  • 2 oua bătute
  • 1- 1 1/2 ceasca faina
  • ½ ceasca parmezan ras
  • sare si piper, dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Spalati si tocati spanacul, opariti apoi in apa clocotita sarata. Scurgeti si clatiti cu apa rece, apoi stoarceti excesul de apa.

Chiftelute_de_spanac

Într-un castron, combinati spanac, făină, ouă, parmezan și se condimentează cu sare și piper. Amestecati bine.

Chiftelute_de_spanac_03

Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Cu o lingura formati chiftelute si prajiti in ulei incins pe ambele parti cate 2-3 minute.

Chiftelute_de_spanac_04

Scurgeti pe prosoape de hârtie și serviti chiftelutele calde.

Chiftelute_de_spanac_05

Chiftelute de spanac

Chiftelute_de_spanac_07

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine chiftelutele de spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.