Reteta zilei: Chiftelute de spanac
PrinteazaChiftelute de spanac din: spanac, ceapa, oua, faina, parmezan, sare, piper, ulei.
Poate te intereseaza si Chiftelute de curcan pe pat de orez
Ingrediente:
- 1/2 legatura spanac
- ½ ceapa tocata
- 2 oua bătute
- 1- 1 1/2 ceasca faina
- ½ ceasca parmezan ras
- sare si piper, dupa gust
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Spalati si tocati spanacul, opariti apoi in apa clocotita sarata. Scurgeti si clatiti cu apa rece, apoi stoarceti excesul de apa.
Într-un castron, combinati spanac, făină, ouă, parmezan și se condimentează cu sare și piper. Amestecati bine.
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Cu o lingura formati chiftelute si prajiti in ulei incins pe ambele parti cate 2-3 minute.
Scurgeti pe prosoape de hârtie și serviti chiftelutele calde.
Chiftelute de spanac
Pofta buna!
Arata foarte bine chiftelutele de spanac