Reteta zilei: Chiftele cu sos

Printeaza

Chiftele cu sos din: paine, crema de branza, maioneza, condimente, piper, mozzarella, chiftele, sos de rosii, apa.

Chiftele cu sos

Ingrediente: 

  • 1 pâine feliata
  • 240gr crema de brânză
  • ½ ceasca maioneza
  • 1 lingurita de condimente italiene
  • ¼ linguriță de piper negru
  • 2 cesti mozzarella mărunțită
  • 10-15 chiftele
  • sos de rosii
  • 1 cana apă

 

 

Mod de preparare:

Aranjați feliile de pâine într-un singur strat într-in vas termorezistent.

Chiftele cu sos

Într-un castron, combinați brânză, maioneză și condimente.

Răspândiți peste feliile de pâine. Se presara cu 1/2 cana de mozzarella.

Combinați sosul si apa si adaugati peste chifteluțele pe care le-ati pus in tava.

Se presara cu brânză rămasă.

Chiftele cu sos

Coaceți la 170C timp de 30 de minute.

Lasati sa se odihneasa si serviti.

Chiftele cu sos

Chiftele cu sos

Chiftele cu sos

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.