Reteta zilei: Chiftele de naut cu sos picant de maioneza
PrinteazaChiftele de naut cu sos picant de maioneza din: naut, ceapa verde, ou, turmeric, usturoi, chimion, coriandru, ulei ardei iute, maioneza, sare, piper.
Ingrediente:
- 400gr naut din conserva
- 6 fire ceapa verde tocata
- 1 ou
- 1/2 lingurita turmeric
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 1 lingurita chimion
- 4 linguri coriandru
- ulei, pentru prajit
- 1 ardei iute tocat
- 3 linguri maioneza
- sare si piper
- ceapa verde, pentru servire
Mod de preparare:
Adaugati in blender nautul si ceapa verde, apoi procesati pana se omogenizeaza. Incorporati oul, turmeric, usturoi, chimion si o lingura coriandru. Omogenizati si asezonati cu sare si piper.
Formati 16 chiftelute. Incalziti ulei si prajiti chiftelutele pana se rumenesc. Scurgeti pe prosoape de hartie. Pastrati calde.
Amestecati coriandrul ramas cu ardeiul iute si maioneza. Garnisti cu ceapa verde si srviti cu chiftelutele calde.
Chiftele de naut cu sos picant de maioneza
Pofta buna!