Reteta zilei: Chiftele de naut cu sos picant de maioneza

Printeaza

Chiftele de naut cu sos picant de maioneza din: naut, ceapa verde, ou, turmeric, usturoi, chimion, coriandru, ulei ardei iute, maioneza, sare, piper.

Chiftele de naut cu sos picant de maioneza

Ingrediente: 

  • 400gr naut din conserva
  • 6 fire ceapa verde tocata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1 lingurita chimion
  • 4 linguri coriandru
  • ulei, pentru prajit
  • 1 ardei iute tocat
  • 3 linguri maioneza
  • sare si piper
  • ceapa verde, pentru servire

Mod de preparare:

Adaugati in blender nautul si ceapa verde, apoi procesati pana se omogenizeaza. Incorporati oul, turmeric, usturoi, chimion si o lingura coriandru. Omogenizati si asezonati cu sare si piper.

Formati 16 chiftelute. Incalziti ulei si prajiti chiftelutele pana se rumenesc. Scurgeti pe prosoape de hartie. Pastrati calde.


Amestecati coriandrul ramas cu ardeiul iute si maioneza. Garnisti cu ceapa verde si srviti cu chiftelutele calde.

Chiftele de naut cu sos picant de maioneza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.