Reteta zilei: Chiftele de curcan cu sos cald

Printeaza

Chiftele de curcan cu sos cald din: carne tocata de curcan, usturoi, busuioc, sare, ou, piper, pesmet, lapte, mozzarella, ulei de masline, sos marinara.

Ingrediente: Chiftele de curcan cu sos cald

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 1 linguriță de busuioc uscat
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 ou
  • 1/8 linguriță piper negru măcinat
  • 1 cană pesmet
  • 1/4 cană de lapte
  • mozzarella tăiată cuburi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sos marinara, pentru servire

Mod de preparare:

Adaugati carnea într-un castron mare. Se adaugă usturoiul tocat, busuiocul, sarea, piperul și oul.

Chiftele de curcan cu sos cald
Într-un castron separat, combinați pesmetul și laptele.
Adăugați amestecul de pesmet peste carne și amestecați până când totul este combinat.
Formați chiftele si apăsați cu degetul în jos pentru a face o gaură în fiecare chiftea in care puneti cate un mic cub de brânză, apoi omogenizati carnea astfel incat mozzarella sa nu se mai vada.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Gatiti chiftelele timp de aproximativ 15 minute.

Chiftele de curcan cu sos cald
Serviți cu sos marinara cald.

Chiftele de curcan cu sos cald

Chiftele de curcan cu sos cald

Chiftele de curcan cu sos cald

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Chiftele de curcan cu sos cald
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.