Reteta zilei: Chiftele de cartofi

Printeaza

Chiftele de cartofi din: cartofi, ou, ceapa, ciuperci, faina, ulei, sare, piper, smantana.

Ingrediente: Chiftele de cartofi

  • 3 cartofi decojiti
  • 1 ou
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 2/3 cana de ciuperci
  • 3 linguri de făină
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare si piper
  • smântână, pentru servire

Mod de preparare:

Radeți cartofii, adaugati într-un castron si scurgeți orice lichid.

Chiftele de cartofi
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie. Căliti ceapa cateva minute, apoi adaugati ciupercile și gătiti 5 minute.

Chiftele de cartofi

Adăugați ciupercile și oul peste cartofi. Se amestecă împreună. Apoi adăugați făina și amestecați din nou.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Formati chiftele si aplatizati. Prajiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

Chiftele de cartofi
Se servesc calde, acoperite cu smântână.

Chiftele de cartofi

Chiftele de cartofi

Chiftele de cartofi

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Chiftele de cartofi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.