Reteta zilei: Chec de legume

Printeaza

Chec de legume din: ciuperci, ceapa, usturoi, ardei, vin alb, fasole, ou, pesmet, cimbru, rozmarin, sare, piper, salata, rosii.

Chec de legume

Ingrediente: 

  • 450gr ciuperci
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 ardei rosu, tocat
  • 2 linguri supa
  • 2 linguri vin alb
  • 1 cutie fasole
  • 1 ou batut
  • 50 gr pesmet
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare si piper
  • salata si rosii, pentru servire

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul si ungeti o tava de chec. Puneti ciupercile, ceapa, usturoiul, ardeiul, supa si vinul intr-o cratita. Amestecati, acoperiti si gatiti 10 minute.
Lasati sa se raceasca si procesati a blender impreuna cu fasolea.


Transferati intr-un bol si adaugati oul si pesmetul. Asezonati cu sare, piper si ierburile aromate.


Adaugati amestecul in tava pregatita si dati la cuptor timp de 45-60 de minute.
Lasati sa se raceasca.


Serviti cu salata si rosii.

Chec de legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.