Reteta zilei: Chec cu migdale
PrinteazaChec cu migdale din: banane, ulei, zahar, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, migdale.
Ingrediente:
- 1 cana banane pasate
- ⅓ ceasca ulei
- ⅔ ceasca zahăr
- 2 pahare făină integrală
- 2 lingurițe praf de copt
- ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
- ¼ ceasca migdale prăjite
Mod de preparare:
Pasati bananele si pastrati deoparte.
Se amestecă împreună praful de copt, bicarbonat, făină și zahăr într-un castron mare și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună bananele și uleiul. Apoi combinați ingredientele uscate și ingredientele umede în castronul mare și amestecați bine.
Transferati intr-o tava și presarati migdalele. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 170C timp de 50 de minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Chec cu migdale
Pofta buna!