Reteta zilei: Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Printeaza

V-ati plictisit sa gatiti ceafa de porc ca pe-o simpla friptura la cuptor? Ne-am gandit sa va oferim o reteta delicioasa de ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt care cu siguranta va deveni preferata familiei.

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

 

Ingrediente:

  • 6 bucati ceafa de porc
  • 1 ceapa
  • 150g iaurt gras
  • 3 linguri mustar
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 lingurita maghiran
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste.

Intr-un castron se amesteca bine iaurtul cu mustarul, se pune ceapa, usturoiul, o lingurita de maghiran, sare si piper.

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Ceafa de porc se trece prin acest amestec si se aseaza intr-o tava stropita cu putin ulei. Vinul alb se toarna peste carne cu grija sa nu se imprastie sosul de iaurt si mustar, dupa care se introduce tava la cuptor.

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Atunci cand friptura este frumos rumenita se opreste cuptorul. Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt se serveste calda, alaturi de o salata de sezon.

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Ceafa de porc la cuptor cu sos de mustar si iaurt

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ceafa de porc cu sos de mustar
  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-ceafa-de-porc-la-cuptor-cu-sos-de-mustar-si-iaurt html

2 comentarii

  1. Buna, buna ceafa 🙂

  2. Si mie-mi place ceafa la cuptor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.