Reteta zilei: Castane fierte si coapte

Printeaza

Castane fierte si coapte din castane crude in coaja.

Poate iti place si:

 

Castane_fierte_si_coapte_04

 

Ingrediente:

  • 1 kg castane crude, in coaja

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Pentru a pregati castanele, le apucati ferm intre degetul mare si cel aratator si cu ajutorul unui cutit zimtat taiati de jur imprejur.

Puneti intr-o cratita. Repetati procesul pana terminate castanele.

Castane_fierte_si_coapte

Dupa ce toate castanele au fost taiate, puneti intr-o cratita mica si acoperiti cu apa.

Fierbeti la foc mic cateva minute.

Castane_fierte_si_coapte_02

Transferati intr-o tava pe hartie de copt si dati la cuptor pentru 15 minute.

Scoateti din cuptor, transferati intr-un castron, acoperiti cu un pros psi lasati 15 minute sa se odihneasca.

Apoi scoateti castanele din coaja si puneti intr-un bol.

Serviti castanele reci.

Castane_fierte_si_coapte_03

Castane fierte si coapte

Castane_fierte_si_coapte_04

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Supa_cu_naut_si_castane

Supa cu naut si castane

Supa cu naut si castane din: naut, castane, ulei, rozmarin, usturoi, smantana, sare, piper. Ingrediente: 350 g năut 350 g castane ulei de măsline 3 fire de rozmarin proaspăt 4-5 căţei de usturoi sare piper 100 ml smântână   Mod de preparare: Seara pui năutul la înmuiat în apă călduţă cu sare. Dimineaţa îl pui […]

Mancare cu carnati si castane

Mancare cu carnati si castane

Mancare cu carnati si castane din: ulei, carnati, ceapa, telina apio, ciuperci, vin, supa de vita, castane, pasta de tomate, dafin, amidon, patrunjel, cartofi, smantana, mustar cu boabe. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea-soarelui 16 cârnaţi proaspeţi 2 cepe, feliate subţire 3 tulpini de ţelină Apio, curăţate şi feliate subţire 200g de ciuperci mici, tăiate […]

Curcan umplut cu ficat

Curcan la cuptor cu umplutura de castane

Curcan la cuptor cu umplutura de castane din: prune uscate, coniac, carnati, bacon, castane, mar, lamaie, nucsoara, sare, piper, curcan, grasime de gasca, salvie, bacon, ceapa, morcov, telina, ceapa, carnati, supa de pui, amidon, vin. Ingrediente: Pentru umplutura: 8 prune uscate mari 2 linguri cu coniac 450 g cârnaţi proaspeţi 2 felii de bacon cu […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • castane fierte
  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-castane-fierte-coapte html
  • castane fierte reteta
  • cum se fierb castanele

1 comentariu

  1. Vreau si eu castane coapte 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.