Reteta zilei: Castane coapte

Printeaza

O reteta simpla de castane coapte din: castane, apa si sare.

Poate te intereseaza si:

 

Castane coapte

Ingrediente:

  • castane
  • apa
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se spala castanele in 2-3 ape si se cresteaza coaja in cateva locuri. Se pun in tava de aragaz si se stropesc din cand in cand cu apa foarte sarata. Dupa maximum 30 min se scot si se acopera cu un servet ud pentru ca apoi sa li se indeparteze coaja mai usor.

Castane_coapte

Se servesc calde ca atare sau in diverse combinatii de piure de fructe.

Castane_coapte_03

Castane coapte

Castane_coapte_04

Poftă bună!

 

Poate iti place si:

Curcan la cuptor cu umplutura de castane

Curcan la cuptor cu umplutura de castane

Curcan la cuptor cu umplutura de castane din: prune uscate, coniac, carnati, bacon, castane, mar, lamaie, nucsoara, sare, piper, curcan, grasime de gasca, salvie, bacon, ceapa, morcov, telina, ceapa, carnati, supa de pui, amidon, vin. Ingrediente: Pentru umplutura: 8 prune uscate mari 2 linguri cu coniac 450 g cârnaţi proaspeţi 2 felii de bacon cu […]

Pate de castane si curmale

Pate de castane si curmale

Pate de castane si curmale din: castane, lapte, curmale, unt, vanilie, sare, portocala, lamaie, migdale, fistic, nuca, scortisoara, cuisoare, coaja de portocala confiata, menta, sos de vanilie, inghetata. Ingrediente: 500 g castane coapte 500 ml lapte dulce 100 g curmale 30 g unt un vârf de linguriţă vanilie măcinată 2 g sare o portocală o […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.