Reteta zilei: Caşcaval de casă cu crenvursti si ardei

Printeaza

O reteta de cascaval de casa cu crenvrusti si ardei din: branza de vaci, branza de oi, crenvrusti, ardei gras, bicarbonat, lapte, margarina si oua.

Ingrediente:Caşcaval de casă cu crenvursti si ardei

  • 1,6 kg brânză de vaci
  • 300 g brânză de oi sărată
  • 2 crenvursti
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 lingură bicarbonat, oţet
  • 1,5 1 lapte
  • 100 g margarină
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Fierbi laptele, iar când fierbe, pui brânza de vaci şi amesteci timp de 10 minute. Apoi o laşi să se scurga­. Dupa ce s-a scurs bine, dar branza de vaci prin masina de tocat cu brânza de oi. Pui margarina la topit şi o dai deoparte să se răcească.

Adaugi ouăle bătute şi brânza tocată. Pui amestecul la foc mic, amestecând mereu, până se întinde caşcavalul când ridici lingura din compoziţie. Stingi bicarbonatul cu oţet şi îl adaugi în compoziţie la final, îna­inte de a lua cratiţa de pe foc.

Cascaval_de_casa_cu_crenvursti_si_ardei

In acest moment, adaugi crenvurştii şi ardeiul tocat mărunt. Nu lăsa mult la fiert, pentru că se va întinde şi se va subţia. Torni compoziţia într-o tavă lungă tapetată cu folie alimentara si apesi pentru a alimina golurile de aer. Dai cascavalul la rece pentru cateva ore.

Caşcaval de casă cu crenvursti si ardei

Caşcaval de casă cu crenvursti si ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.