Reteta zilei: Cartofi umpluti

Printeaza

Cartofi umpluti din: cartofi, ulei, ceapa, ghimbir, chimen, coriandru, turmeric, sare, iaurt, coriandru proaspat.

Cartofi umpluti

Ingrediente: 

  • 2 cartofi mari
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2.5 cm radacina de ghimbir, ras
  • 1 lingurita pudra de chimen
  • 1 lingurita pudra de coriandru
  • 1/2 lingurita turmeric
  • sare cu aroma de usturoi
  • iaurt si coriandru proaspat, pentru servire

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 190C. Intepati cartofii cu o furculita. Coaceti timp de 1 ora.


Taiati cartofii in jumatati si scobiti miezul. Incalziti uleiul si gatiti ceapa cateva minute, adaugati apoi ghimbirul, chimenul, coriandrul si turmericul.
Gatiti 2 minute si incorporati miezul de cartofi. Asezonati. Gatiti pentru inca 2 minute, amestecand ocazional.


Umpleti cartofii si garnisti cu iaurt si coriandru.
Serviti imediat.

Cartofi umpluti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.