Reteta zilei: Cartofi la tigaie

Printeaza

Cartofi la tigaie din: cartofi, unt, uei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Cartofi la tigaie

  • 4 cartofi
  • 2 linguri de unt nesărat, topit
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Radeți cartofii.

Cartofi la tigaie
Adaugati intr-o bucata de tifon si scurgeti zeama.
Transferati într-un castron, adăugați untul topit, sarea și piperul. Amestecati bine.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Aranjați amestecul în tigaie astfel încât să acopere fundul.

Cartofi la tigaie
Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 5-7 minute. Intoarceti pe cealalta parte si gatiti inca 5-7 minute pana se rumenesc.
Taiati si serviti.

Cartofi la tigaie

Cartofi la tigaie

Cartofi la tigaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.