Reteta zilei: Cartofi la cuptor cu patrunjel

Printeaza

Cartofi la cuptor cu patrunjel din: cartofi, unt, usturoi, patrunjel, sare.

Cartofii sunt o sursă bună de vitamina C, vitamina B6, potasiu, fier și fibre alimentare. De asemenea, conțin cantități semnificative de magneziu, fosfor, cupru și niacină.

Cartofii conțin antioxidanți, cum ar fi vitamina C și compușii fenolici, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

 

Ingrediente: 

  • 4 cartofi
  • 2 linguri unt
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Taiati cartofii in jumatati, adaugati intr-o cratita, impreuna cu unt si usturoi si acoperiti cu apă.

Incorporati patrunjel si lasati sa fiarba la foc mediu timp de 12 minute.

Cartofi la cuptor cu patrunjel

Incălziți cuptorul. Dati cartofii la cuptor aproximativ 3-5 minute sa se rumneasca.

Asezonati, dupa gust.

Cartofi la cuptor cu patrunjel

Serviti cartofii calzi.

Cartofi la cuptor cu patrunjel

Cartofi la cuptor cu patrunjel

Cartofi la cuptor cu patrunjel

 

Pofta buna!

 


 

Poate te intereseaza si:

 

Reteta zilei: Cartofi la cuptor cu aroma de cimbru

retete

Cartofi dulci cu ulei de masline si rozmarin la cuptor

Cartofi dulci cu ulei de masline si rozmarin la cuptor din: cartofi dulci, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Cartofii dulci cu rozmarin la cuptor sunt o alegere excelentă pentru o gustare sau o garnitură sănătoasă și delicioasă. Această rețetă simplă pune în evidență dulceața naturală a cartofilor dulci și combină aroma bogată a rozmarinului. […]

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.