Reteta zilei: Cartofi copti de doua ori la cuptor

Printeaza

Avem pentru dumneavoastra o reteta delicioasa de cartofi umpluti cu slanina, ceapa verde si ardei kapia care va ajuta sa preparati o cina gustoasa pentru intreaga familie.

Cartofi copti de doua ori la cuptor

Cartofi copti de doua ori la cuptor

 

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 100g slanina
  • o legatura de ceapa verde
  • un ardei kapia
  • 50g unt
  • branza
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun cartofii la cuptor pentru o ora la 200 grade. Intre timp se topeste slanina si se pune peste ea o legatura de ceapa verde si un ardei rosu taiat marunt, sare si piper.

Cartofi copti de doua ori la cuptor

Se ia cartofii din cuptor, se scoate miezul din ei cu ajutorul unei lingurite. Peste miezul de cartof inca fierbinte am adaugat amestecul de slanina, ceapa verde, ardei si 50 grame unt. Se condimenteaza cu sare si piper.

Cartofi copti de doua ori la cuptor

Se umplu cartofii cu compozitia rezultata, se acopera cu o felie de branza si se introduc la cuptor pentru alte 15 minute. Cartofi copti de doua ori la cuptor se servesc imediat.

Cartofi copti de doua ori la cuptor

Cartofi copti de doua ori la cuptor

Cartofi copti de doua ori la cuptor

Pofta buna!

Reteta a fost oferita de Jurja Marius Sorel

 

1 comentariu

  1. Foarte gustosi sunt cartofii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.