Reteta zilei: Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Printeaza

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin din: cartofi, ulei de masline, patrunjel, cimbru, rozmarin, usturoi, sare.

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Ingrediente: 

  • 5 cartofi, tăiați cuburi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingură frunze de cimbru
  • 1 lingurita frunze de rozmarin
  • 1 lingură praf usturoi
  • ½ linguriță sare

 

Mod de preparare:

Se înmoaie cartofii tăiați într-o baie de apă cu gheață timp de 20 de minute.

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Scurgeți și uscati pe prosoape de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 200C.

Aruncați împreună cartofii cu ingredientele rămase.

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Răspândiți cartofii pe o tavă in care ati asezat hartie de copt.

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Coaceți timp de 35 de minute.

Serviti cartofii calzi.

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Cartofi copti cu usturoi si rozmarin

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Cartofi copti cu usturoi si rozmarin
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.