Reteta zilei: Cartofi copti cu usturoi si rozmarin
PrinteazaCartofi copti cu usturoi si rozmarin din: cartofi, ulei de masline, patrunjel, cimbru, rozmarin, usturoi, sare.
Ingrediente:
- 5 cartofi, tăiați cuburi
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri patrunjel tocat
- 1 lingură frunze de cimbru
- 1 lingurita frunze de rozmarin
- 1 lingură praf usturoi
- ½ linguriță sare
Mod de preparare:
Se înmoaie cartofii tăiați într-o baie de apă cu gheață timp de 20 de minute.
Scurgeți și uscati pe prosoape de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 200C.
Aruncați împreună cartofii cu ingredientele rămase.
Răspândiți cartofii pe o tavă in care ati asezat hartie de copt.
Coaceți timp de 35 de minute.
Serviti cartofii calzi.
Cartofi copti cu usturoi si rozmarin
Pofta buna!





