Reteta zilei: Carne de porc prajita (Pomana porcului)

Printeaza

Carne de porc prajita din: carne de porc, otet, ardei iute, ceapa verde, sare, usturoi, ulei.

Carne de porc prajita (Pomana porcului)

Pomana porcului

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc, cuburi
  • 2 cesti de otet
  • 1-2 ardei iuti, tocati
  • 2 legaturi ceapa verde, tocata
  • 2 linguri de sare
  • 20 de catei de usturoi
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Puneti bucatile de carne intr-o punga care se inchide etas, amestecati intr-un castron otetul cu ardei iute, ceapa verde, sare si usturoi. Adaugati peste carne, agitati si lasati la marinat peste noapte.

Carne de porc prajita (Pomana porcului)

Scoateti din punga, puneti pe prosoape de hartie, iar intre timp incingeti ulei intr-o tigaie.

Carne de porc prajita (Pomana porcului)

Adaugati o parte din bucatile de carne si prajiti pe fiecare parte cate 7-10 minute. Lasati sa se odihneasca si serviti cu garnitura dupa preferinta.

Carne de porc prajita (Pomana porcului)

Carne de porc prajita

Carne de porc prajita (Pomana porcului)

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • carne de porc prajita
  • carne prajita de porc
  • carne de porc prajita in tigaie

3 comentarii

  1. Pastis Bogdan

    Delicioasa!

  2. Simplu si bun 🙂

  3. Cel mai mult imi place pomana porcului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.