Reteta zilei: Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Printeaza

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana din: carne de porc, ceapa, ciuperci, smantana, ulei de masline, sare, piper.

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

 

Ingrediente:

  • 400 de grame de carne de porc, taiata bucatele
  • 3 cepe
  • 500 de grame de ciuperci
  • 250 de grame de smantana
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se toaca ceapa. Incalziti ulei de masline si adaugati ceapa, prajiti aproximativ 5 minute Adaugati carnea si 200-300 ml de apa si se lasa sa fiarba timp de o jumatate de ora la foc mic.

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba aproximativ 1.5 ore, amestecand ocazional.

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Asezonati, dupa gust, cu sare si piper. La sfarsit adaugati smantana si gatiti pentru inca 10 minute. Serviti calda.

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Carne de porc cu ciuperci si sos de smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Vreau sa fac si eu din asta, sa vedem ce iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.