Reteta zilei: Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Printeaza

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru din: carne de miel, apa, suc de lamaie, sos de peste, coriandru, menta, ceapa verde, ceapa, chili, salata verde.

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Ingrediente:

  • 1kg carne tocata de miel
  • 2 linguri de apă
  • 4 linguri suc de lămâie
  • ⅓ lingura sos de pește
  • ⅓ ceasca coriandru tocat
  • ⅓ ceasca menta tocata
  • 2 linguri de ceapă verde tocata
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita chili
  • salată verde, maruntita

Mod de preparare:

Încălziți o tigaie mare, adaugati apa si carnea, apoi 1 lingura suc de lămâie. Gatiti, amestecand continuu, timp de 4-5 minute. Lasati apoi inca 1 ora la foc mic. continuu si rupati carnea de porc.

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Lasati sa se raceasca.

Între timp, într-un bol mare, combinați împreună sucul de lamaie ramas și sosul de pește.

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Adăugați ingredientele rămase, cu excepția salatei și amestecati sa se combine.

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Serviti carnea cu salata.

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Carne de miel la tigaie aromata cu menta si coriandru
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.