Reteta zilei: Carne de curcan in sos picant
PrinteazaCarne de curcan in sos picant din: ceapa, ardei gras verde, usturoi, faina, apa, supa, ardei iute, carne de curcan, sare, piper, fulgi de ardei rosu.
Ingrediente:
- ½ ceapa, feliata
- 1 ardei gras verde, feliat
- 2 catei de usturoi , tocat
- 2 linguri de faina
- 1 ½ cani de apa
- 1 cana supa
- 4 ardei iuti, tocat
- 4 cesti carne de curcan, fiarta si tocata
- Cate ½ lingurita sare si piper
- ½ lingurita fulgi de ardei rosu
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare incalziti 1 lingura ulei de masline la foc mediu . Adaugati ceapa si ardeiul gras si gatiti aproximativ 5 minute. Adaugati usturoi si gatiti inca un minut.
Intre timp se amesteca doua linguri de faina cu ½ cana de apa. Adaugati peste amestecul de ardei. Adaugati supa, se lasa sa fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute.
Adaugati restul de apa, carnea de curcan si ardeii iuti. Se amesteca pentru a se combina. Se condimenteaza cu sare si piper si fulgi de ardei rosu.
Carne de curcan in sos picant
Pofta buna!
imi place ce ai facut aici
Buna reteta asta