Reteta zilei: Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Printeaza

Cannelloni cu bacon si sos bechamel din: foi pentru cannelloni, radicchio, cascaval afumat, bacon, alune, unt, ulei, sare, piper, unt, faina, lapte si nucsoara.

 

Ingrediente:

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

  • foi pentru cannelloni
  • 900g radicchio
  • 220g cascaval afumat
  • 220g felii de bacon
  • 80g alune decojite
  • 70g unt
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru sos bechamel pregatit ca aici:

  • 30 g unt fara sare
  • 30 g faina simpla
  • 500 ml lapte
  • un vârf de cutit de nucsoara macinata

 

 

Mod de preparare:

Radicchio ( cicoare rosie ) se spala si se toaca precum varza si se gateste intr-o tigaie cu 40g unt, sare si piper timp de 10 minute amestecand cu o lingura de lemn.

Se lasa sa se raceasca dupa care se adauga cascavalul taiat cubulete.

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Intr-o tigaie se topeste restul de unt, se adauga baconul taiat cubulete impreuna cu alunele macinate si se gatesc pentru cateva minute, dupa care amestecul de bacon se combina cu cel de radicchio.

Foile de cannelloni se gatesc in apa clocotita cu sare si cu putin ulei, dupa care se scurg de apa si se scot pe un prosop.

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Cannelloni se umplu cu compozitia de bacon si radicchio, dupa care se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt.

Peste cannelloni se toarna sosul bechamel pe care l-am pregatit cum ati vazut aici.

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Tava se acopera si se introduce la cuptor pentru 20 minute la 200 grade.

Cannelloni cu bacon si sos bechamel se servesc calzi la pranz sau pot fi de asemenea o cina delicioasa.

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Cannelloni cu bacon si sos bechamel

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]

 

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper   Mod de preparare: Taie în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Place, place mult ce ti-a iesit aici

  2. Ce pofta mi ai facut, de mult n am mai mancat niste cannelloni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.