Reteta zilei: Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Printeaza

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii din: ciuperci, carnati, mozzarella, salam, rosii cherry, sare, busuioc.

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

 

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 1 kg carne din carnati italienesti
  • 8 felii de mozzarella
  • 20 felii de salam

Ingrediente sos:

  • 3 cesti rosii cherry
  • 1 lingurita de sare
  • Busuioc proaspat pentru ornat

 

Mod de preparare:

Preincalziti gratarul. Spalati si curatati ciupercile. Pastrati deoparte. Forma burgeri din carnea de carnati. Aaezati salamul si mozzarella pe o farfurie mica.

Puneti rosii cherry si sarea in blender si se amesteca pana la omogenizare.

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Puneti ciupercile pe gratar, impartiti sosul de rosii in cele 4 ciuperci. Langa puneti burgerii si gatiti pentru aproximativ 4 minute pe fiecare parte.

Dupa ce burgerii s-au facut adaugati salam si cate o felie de mozzarella. Gatiti inca 7-8 minute.

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Scoateti ciupercile pe o farfurie de servire. In fiecare ciuperca adaugati cate un burger si garnisiti cu busuioc. Serviti imediat.

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Burgeri pe pat de ciuperci cu sos de rosii

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Deliciosi sunt

  2. Gabriela Martin

    vreau si eu, arata fff bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.