Reteta zilei: Burgeri de curcan cu cimbru

Printeaza

Burgeri de curcan cu cimbru din: carne de curcan, ceapa rosie, lime, cimbru, ulei de masline, sare si piper.

burgeri_de_curcan_cu_cimbru-_03

Burgeri de curcan cu cimbru

Ingrediente: 

  • 675 gr carne tocată de curcan
  • 1 ceapa rosie mica, tocata marunt
  • coaja si sucul de la 1 lime
  • frunze proaspete de cimbru
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • sare si piper negru macinat

Mod de preparare:

Se amestecă împreună carnea de curcan, ceapa, coaja si sucul de lime, cimbrul si condimentele. Acoperiti si lasati sa se raceasca timp de 2-4 ore.
Impartiti in 6 parti egale si formati burgeri.

burgeri_de_curcan_cu_cimbru

Se incalzeste o tigaie. Se ung burgerii cu ulei, apoi se adauga in tigaie. Rumeniti timp de 10-12 minute. Ungeti din nou cu ulei si intoarceti, apoi umeniti inca 10-12 minute.

burgeri_de_curcan_cu_cimbru-_02

Serviti burgerii cu chifle si topping, dupa preferinta.

burgeri_de_curcan_cu_cimbru-_03

Burgeri de curcan cu cimbru

burgeri_de_curcan_cu_cimbru-_03

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.