Reteta zilei: Budinca de porumb cu parmezan

Printeaza

Budinca de porumb cu parmezan din: porumb, smantana, oua, sare, piper, parmezan.

Ingrediente: Budinca de porumb cu parmezan

  • 3 buc porumb
  • 2 cani smantana
  • 3 ouă
  • 2 gălbenușuri
  • ¼ lingurița sare
  • piper cayenne
  • 1 cană parmezan ras

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Tăiați porumbul.

Budinca de porumb cu parmezan

Încălziți smantana, adaugati porumbul si gatiti timp de 10 minute.

Se da la blender până se omogenizeaza. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare fină.

Bateti ouale si galbenusurile si apoi adaugati un pic din amestecul de crema. Adaugati piper.

Se toarnă amestecul în 6 vase termorezistente.

Budinca de porumb cu parmezan

Se coace timp de 30 de minute. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.

Se presară parmezan si mai dati la cuptor 4-5 minute.

Budinca de porumb cu parmezan

Budinca de porumb cu parmezan

Budinca de porumb cu parmezan

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Budinca de porumb cu parmezan
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.