Reteta zilei: Budinca de paste cu carne si sos de rosii

Printeaza

Budinca de paste cu carne si sos de rosii din: ulei de masline, usturoi, ceapa, carne de carnati, carne de vita, rosii, sos de rosii, oregano, condimente italiene, sare, piper, paste, ricotta, amestec de branzeturi, ou, patrunjel.

Budinca_de_paste_cu_carne_si_sos_de_rosii_04

Ingrediente:

  • ulei de masline
  • 5 catei de usturoi, tocat
  • 1/2 ceapa, cuburi
  • 1/2 kg de carne de carnati
  • 1/2 kg de carne tocata de vita
  • 1 cutie rosii
  • 1 cutie sos de rosii
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura condimente italiene
  • sare si piper
  • 250gr paste fierte
  • 1/2 buc ricotta
  • 3/4 ceasca amestec de branzeturi, dupa gust
  • 1 ou
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Incalziti 1 lingura ulei de masline si gatiti usturoi, ceapa intr-o tigaie.

Adaugati carnea. Gatiti pana se rumeneste.

Transferati intr-o cratita, adaugati rosii si sosul de rosii si amestecati.

Adaugati condimente, sare si piper si fierbeti 30 de minute.

Amestecati ricotta si pastele si ou.

Budinca_de_paste_cu_carne_si_sos_de_rosii

Intr-o tava adaugati un start de amestec de carne cu sos de rosii, adaugati jumatate din cantitatea de paste.

Adaugati inca un start de sos, apoi restul de paste si restul de sos deasupra.

Presarati amestec de branza si patrunjel.

Budinca_de_paste_cu_carne_si_sos_de_rosii_02

Dati la cuptor la 170C pentru 20-30 minute, lasati sa se odihneasca si serviti.

Budinca_de_paste_cu_carne_si_sos_de_rosii_03

Budinca de paste cu carne si sos de rosii

 

Budinca_de_paste_cu_carne_si_sos_de_rosii_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Budinca de spanac cu branza

Budinca de spanac cu branza din: spanac, margarina, branza de vaci, telemea, cascaval, sare, piper, foaie de taitei. Ingrediente: 2 kg de spanac 1/2 pachet de margarina 250 g branza de vaci 100 g telemea sau cascaval sare si piper 1 foaie de taitei   Mod de preparare: Fierbi spanacul si il toci cu 1 […]

 

 

Budinca de paste cu carne

Budinca de paste cu carne

    O reteta de budinca de paste cu carne de vita, ceapa, ulei, telina, usturoi, oua, cascaval, piper, sare si maghiran. Ingrediente: 400 g paste 1/2 kg carne tocată de vită 2 cepe 3 linguri ulei 2 linguri apă 1 ţelină de 300 g 2 căţei de usturoi 2 ouă 150 g caşcaval piper […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.