Reteta zilei: Budinca de pannetone cu fructe
PrinteazaBudinca de pannetone cu fructe din: unt, pannetone, nuci pecan, caise uscate, lapte, vanilie, ou, sirop de artar, nucsoara, zahar.
Ingrediente:
- unt, nesarat
- 350gr pannetone, feliat
- 25gr nuci pecan
- 75gr caise uscate
- 500ml lapte
- 1 lingurita vanilie
- 1 ou, batut
- 2 linguri sirop de artar
- nucsoara rasa
- zahar
Mod de preparare:
Ungeti o tava cu unt. Adaugati jumatate de pannetone, presarati jumatate din nucile pecan si toate caisele. Asezati apoi deasupra pannetone.
Incalziti laptele si vanilia. Intr-un bol bateti oul cu nucsoara si sirop de artar. Incorporati apoi in lapte.
Preincalziti cuptorul la 200C si transferati laptele in tava. Pastrati 10 minute deoparte sa fie absorbit laptele.
Presarati deasupra restul de nuci si zahar, dupa gust.
Coaceti 30-45 de minute. Lasati sa se odihneasca si serviti budinca calda.
Budinca de pannetone cu fructe
Pofta buna!