Reteta zilei: Budinca de anghinare

Printeaza

Budinca de anghinare din: paine, anghinare in ulei de masline, mozzarella, gorgonzola, bacon, oua, lapte, sare, piper.

Ingrediente: Budinca de anghinare

  • 8 felii paine
  • 2 căni de anghinare în ulei de măsline
  • 1 ½ cani mozzarella, mărunțită
  • 1 cană gorgonzola sfărâmata
  • 6 felii bacon, gătit
  • 6 ouă
  • 4 căni de lapte
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeti o tava cu ulei. Așezați patru felii de pâine pe fundul tavii. Ungeți partea superioară a feliilor de pâine cu o parte din uleiul de la anghinare. Așezați anghinarele deasupra pâinii și presarați jumătate din mozzarella și jumătate din gorgonzola deasupra.

Budinca de anghinare

Puneți deasupra ultimele patru felii de pâine. Ungeți cu ulei de la anghinare. Presărați cu restul de brânză și bacon.

Într-un bol, bateți ouăle și laptele împreună. Turnați amestecul de ou peste pâine și lăsați budinca să se înmoaie aproximativ 15 minute.

Budinca de anghinare

Puneți folie peste vas și coaceți 30 de minute. Îndepărtați folia și continuați să coaceti încă 15 minute.

Serviti budinca calda.

Budinca de anghinare

Budinca de anghinare

Budinca de anghinare

Pofta buna!

Sumar
Nume reteta
Budinca de anghinare
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.