Reteta zilei: Budinca cu carne de porc

Printeaza

Budinca de carne de porc din: carne de porc la cuptor, sos de ardei, crema de branza, ardei iute, branza rasa, ceapa verde.

Budinca_cu_carne_de_porc_05

Budinca cu carne de porc

 

Ingrediente:

  • 3 cani carne de porc la cuptor, maruntita
  • ½ ceasca sos de ardei
  • 500gr crema de branza
  • 120gr ardei iute, cuburi
  • 2 cani branza rasa
  • 2 linguri de ceapa verde, tocata

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Combinati crema de branza si ardeiul iute intr-un castron, apoi raspanditi intr-un vas termorezistent. Se amesteca carnea de porc cu sos.

Budinca_cu_carne_de_porc

Se aseaza peste crema de branza, se presara branza deasupra apoi se da cuptor pentru 20-25 de minute. Scoateti din cuptor si presarati cu ceapa verde. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

Budinca_cu_carne_de_porc_02

Budinca cu carne de porc

Budinca_cu_carne_de_porc_04

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Deci budinca asta e bine rau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.