Reteta zilei: Bruschete cu somon afumat si crema de branza – gustos

Printeaza

Bruschete cu somon afumat si crema de branza din: paine, crema de branza, somon afumat, ceapa rosie, afine.

 

Ingrediente: 

  • 1 paine feliata
  • 60gr cremă de branza
  • 90gr somon afumat
  • ¼ ceapă roșie tocata
  • ¼ ceasca afine

 

 

Mod de preparare:

Ungeti feliile de paine cu crema de branza.

Bruschete cu somon afumat si crema de branza

Adaugati somonul afumat deasupra.

Bruschete cu somon afumat si crema de branza

Se presara cu ceapa rosie.

Serviți cu afine.

Bruschete cu somon afumat si crema de branza

Bruschete cu somon afumat si crema de branza

Bruschete cu somon afumat si crema de branza

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Bruschete cu avocado si fructe de mare

Bruschete cu avocado si fructe de mare din: avocado, suc de lamaie, sare de mare, paine, homar, ardei iute, arpagic, ulei de masline. Ingrediente:  2 avocado 2 lingurite suc proaspat de lamaie sare de mare 4-6 felii de pâine 120 gr homar, maruntit 1 ardei iute, felii subțiri 2 lingurite arpagic tocat ulei de măsline […]

Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza. Ingrediente: 1 bagheta, taiata felii ulei de masline 2 cepe, tocate 1 catel de usturoi, tocat 300gr ciuperci ¼ lingurita de sare Piper negru proaspat macinat ⅓ pahar vin alb sec 1 lingura patrunjel […]

Bruschete cu branza Camembert si pere

Bruschete cu branza Camembert

Bruschete cu branza Camembert din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza. Ingrediente: brânză Camembert cimbru pere 1 bagheta seminte faina   Mod de preparare: Se taie oblic 1 baghetă obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul se încinge la 200°C. Fiecare felie de pâine se unge […]

 

Bruschete cu ansoa

Bruschete cu ansoa si rosii

Bruschete cu ansoa si rosii din: paine, ansoa, usturoi, rosii, ceapa, busuioc. Ingrediente: paine ansoa usturoi rosii ceapa busuioc     Mod de preparare: Se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu ulei şi se ornează cu un amestec de usturoi pisat, cuburi de roşii, busuioc tocat şi rondele de ceapă verde. Se aşază deasupra bucatele […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.