Reteta zilei: Briose cu pui si parmezan
PrinteazaBriose cu pui si parmezan din: piept de pui, ceapa, ou, usturoi, cheddar, parmezan, smantana, unt, sare, piper.
- 400gr piept de pui
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 ou
- 3 căței de usturoi tocat
- 3/4 cană de brânză rasă (amestec de cheddar și parmezan)
- 1 cană smântână
- 2 linguri unt înmuiat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati, uscati si tocati puiul. Transferați carnea de pui într-un castron.
Adăugați ceapa și oul, condimentați cu sare și piper, după gust. Se amestecă bine toate ingredientele.
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Ungeți tava de brioșe cu puțin unt și puțină smântână.
Adaugati amestec în fiecare forma.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10-15 minute.
Între timp, amestecați brânza, usturoiul și smântâna într-un bol.
Scoateți tava din cuptor și acoperiți fiecare brioșă cu amestec de brânză și smântână.
Dati la cuptor pentru inca 15-20 de minute.
Lasati sa se odihneasca, scoateti din tava si serviti calde.
Briose cu pui si parmezan
Pofta buna!