Reteta zilei: Briose cu nuca de cocos

Printeaza

Briose cu nuca de cocos din: faina fara gluten, faina de cocos, praf de copt, bicarbonat, zahar, sare, nuca de cocos, oua, ulei de maslien, lapte de cocos, vanilie.

Ingrediente: Briose cu nuca de cocos

  • 1 cană făină fără gluten
  • ½ cana faina de nuca de cocos
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 cană zahar
  • ½ lingurita sare
  • 1-½ cani nucă de cocos mărunțită
  • 2 ouă
  • ⅓ căna ulei de măsline
  • 2 căni lapte de nucă de cocos
  • 1 linguriță esenta de vanilie

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C și ungeti o tava de briose.

Într-un bol mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul, sarea și o cană de nucă de nucă de cocos mărunțită.

Briose cu nuca de cocos

Într-un bol separat, bateți împreună ingredientele rămase.

Se toarnă ingredientele umede în vasul cu amestecul de făină și se amestecă până se combină.

Briose cu nuca de cocos

Transferati in in tava de briose.

Presarati restul de nucă de cocos mărunțită și dați la cuptor timp de 22-25 de minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Briose cu nuca de cocos

Briose cu nuca de cocos

Briose cu nuca de cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.