Reteta zilei: Briose de conopida cu mozzarella

Printeaza

Briose de conopida cu mozzarella din: oua, conopida, mozzarella, busuioc, faina, ulei de masline, bicarbonat de sodiu, usturoi.

Briose de conopida cu mozzarella

Ingrediente: 

  • 3 ouă
  • 1 conopidă
  • ¾ ceasca mozzarella de capra
  • 2 linguri busuioc uscat
  • ⅓ ceasca făină
  • 2 linguri ulei de măsline
  • ½ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 catel usturoi zdrobit

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Radeti conopida.

Transferati intr-un bol si amestecati cu restul ingredientelor.

Briose de conopida cu mozzarella

Umpleti o tava de briose, unsa in prealabil.

Briose de conopida cu mozzarella

Coaceți timp de 30 de minute.

Opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptor timp de încă 30 de minute.

Briose de conopida cu mozzarella

Răciti apoi complet si serviti.

Briose de conopida cu mozzarella

Briose de conopida cu mozzarella

Briose de conopida cu mozzarella

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Briose cu vinete

Briose cu vinete din: vinete, ceapa, cartofi, oua, patrunjel, faina, sare, piper, ulei. Usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie.  Ingrediente: 3 vinete 3 cepe 2 cartofi 6 ouă 1 legătură pătrunjel 5 linguri făină sare piper ulei     Mod de preparare: Speli vinetele decojite, le tai sferturi și le presari cu sare. […]

Briose de conopida cu usturoi

Briose de conopida cu usturoi

Briose de conopida cu usturoi din: oua, conopida, mozzarella, busuioc, faina, ulei de masline, bicarbonat de sodiu, usturoi. Ingrediente:  3 ouă 1 conopidă ¾ ceasca mozzarella de capra 2 linguri busuioc uscat ⅓ ceasca făină 2 linguri ulei de măsline ½ linguriță bicarbonat de sodiu 1 catel usturoi zdrobit     Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul […]

 

Quiche cu brocoli

Reteta zilei: Quiche cu conopida si mozzarella

Quiche cu conopida si mozzarella din: oua, conopida, mozzarella, busuioc, faina de cocos, ulei de masline, bicarbonat, usturoi. Ingrediente:  3 ouă 1 conopidă ¾ cana mozzarella 2 linguri busuioc uscat ⅓ ceasca făină de cocos 2 linguri ulei de măsline ½ linguriță bicarbonat de sodiu 1 catel usturoi zdrobit   Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.