Reteta zilei: Briose cu ciocolata, fara gluten
PrinteazaBriose cu ciocolata, fara gluten din: faina de ovaz, cacao, praf de copt, sare de mare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banana, vanilie, ciocolata.
Ingrediente:
- 1½ cană făină de ovaz fără gluten
- 1 ceasca cacao
- 1 linguriță praf de copt
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 ouă, bătute ușor
- ⅓ ceasca ulei de nucă de cocos topit
- ⅓ ceasca sirop de arțar
- 1 banana coapta
- ½ linguriță vanilie
- ciocolata rasa
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Aranjati o tava de briose.
Într-un castron mare se amestecă făină de ovaz, cacao, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu. Pastrati deoparte.
Într-un castron mediu se amestecă ouă, ulei de nucă de cocos, sirop de arțar, banană, ciocolata rasa și vanilie. Se adaugă amestecul de făină de ovaz, amestecând până se combină bine.
Împărțiți aluatul în tava. Coaceți 20-25 de minute.
Se racesc complet inainte de servire.
Briose cu ciocolata, fara gluten
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-briose-cu-ciocolata-fara-gluten html