Reteta zilei: Briose cu ciocolata, fara gluten

Printeaza

Briose cu ciocolata, fara gluten din: faina de ovaz, cacao, praf de copt, sare de mare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banana, vanilie, ciocolata.

Briose cu ciocolata, fara gluten

Briose cu ciocolata, fara gluten

Ingrediente: 

  • 1½ cană făină de ovaz fără gluten
  • 1 ceasca cacao
  • 1 linguriță praf de copt
  • ½ linguriță sare de mare
  • ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 ouă, bătute ușor
  • ⅓ ceasca ulei de nucă de cocos topit
  • ⅓ ceasca sirop de arțar
  • 1 banana coapta
  • ½ linguriță vanilie
  • ciocolata rasa

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Aranjati o tava de briose.

Într-un castron mare se amestecă făină de ovaz, cacao, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu. Pastrati deoparte.

Briose cu ciocolata, fara gluten

Într-un castron mediu se amestecă ouă, ulei de nucă de cocos, sirop de arțar, banană, ciocolata rasa și vanilie. Se adaugă amestecul de făină de ovaz, amestecând până se combină bine.

Briose cu ciocolata, fara gluten

Împărțiți aluatul în tava. Coaceți 20-25 de minute.

Se racesc complet inainte de servire.

Briose cu ciocolata, fara gluten

Briose cu ciocolata, fara gluten

Briose cu ciocolata, fara gluten

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-briose-cu-ciocolata-fara-gluten html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.