Reteta zilei: Briose aromate

Printeaza

Briose aromate din: faina integrala, faina, praf de copt, sare, condimente, zahar brun, margarina, ou, lapte, coaja de portocala, banana, fulgi de ovaz, alune.

Briose aromate

Briose aromate

Ingrediente: 

  • 75gr faina integrala
  • 50gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 lingurita condimete aromate (scortisoara, nucsoara)
  • 40gr zahar brun
  • 50gr margarina
  • 1 ou, batut
  • 150ml lapte
  • coaja rasa de la 1 portocala
  • 1 banana
  • 20gr fulgi de ovaz
  • 20gr alune

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Pregatiti o tava de briose. Amestecati impreuna faina, praful de copt, sarea si condimentele. Adaugati apoi zaharul.

Briose aromate
Topiti margarina, transferati intr-un bol si adaugati oul, laptele si coaja de portocala. Omogenizati. Incorporati ingredientele uscate. Pasati banana si incorporati.

Briose aromate
Umpleti formele de briose. Amestecati fulgi de ovaz cu alunele maruntite si presarati deasupra.

Briose aromate
Coaceti 20 de minute, lasati sa se raceasca si serviti.

Briose aromate

Briose aromate

Briose aromate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.