Reteta zilei: Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Printeaza

O reteta savuroasa de Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy din: carne de bibilica, sos hoisin, usturoi, sos de soia, zahar, otet de orez, mirin, ulei de susan, bak choy, ulei de arahide, ulei de susan, usturoi, ardei iute si sos de peste.

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

  • 4 bucati carne bibilica
  • 2 linguri sos hoisin
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1 lingurita otet de orez
  • 1 lingura mirin
  • 1 lingura ulei de susan
  • 8 frunze salata bok choy
  • 2 linguri de ulei de arahide
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 ardei iute verde, fara semințe și tocat
  • 1 lingura sos de peste

 

Mod de preparare:

Se amestecă sosul hoisin, cateii de usturoi, sosul de soia, zaharul, oțetul, mirinul și 1 lingura ulei de susan impreuna. Se toarnă peste carnea de bibilica și lasati la marinat timp de cel puțin 2 ore.

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Incalziti 2 linguri de ulei de arahide si 1 lingura ulei de susan într-un wok, apoi se adaugă usturoi, ardei iute, sos de pește și frunzele de bok choy. Lasati 2 minute.

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Prajiti bibilicile într-o tigaie fierbinte, cate 5 minute pe fiecare parte. Se amestecă sosul de peste cu 1/4 ceasca de apa si se toarna peste bibilici, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Serviti bibilicile pe pat de salata bok choy.

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

 

Bibilica la tigaie pe pat de salata bok choy

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cum se gateste bibilica

4 comentarii

  1. Madalina Ispas

    foarte frumoasa prezentarea

  2. Nu am mancat niciodata bibilica

  3. Nici eu n-am mancat bibilica

  4. A fost buna bibilica? Ca nici eu n-am mancat asa ceva pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.