Reteta zilei: Batoane cu ovaz si cocos

Printeaza

Batoane cu ovaz si cocos din: zahar brun, zahar, unt, vanilie, ou, bicarbonat de sodiu, sare, faina, nuca de cocos, ovaz.

Ingrediente: Batoane cu ovaz si cocos

  • ½ cana zahar brun
  • ½ cani zahar
  • ½ căna de unt
  • ½ lingurița esenta de vanilie
  • 1 ou
  • ½ lingurița bicarbonat de sodiu
  • ½ lingurita sare
  • ½ cana faina
  • 1 cană nucă de cocos mărunțită
  • 2 cani ovăz

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 160C. În vasul unui mixer bateti zaharul și untul până la omogenizare.

Batoane cu ovaz si cocos

Adăugați vanilia și oul. Amestecati bine.

Adăugați bicarbonat de sodiu, sare și făină. Se amestecă până se combină bine.

Se adaugă nucă de cocos și ovăz. Combinați totul și transferati intr-o tava pe hartie de copt.

Batoane cu ovaz si cocos

Se coace 18-20 de minute.

Lasati să se răcească, taiati si serviti.

Batoane cu ovaz si cocos

Batoane cu ovaz si cocos

Batoane cu ovaz cu cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.