Reteta zilei: Avocado umplut cu carne de crab si ton

Printeaza

O reteta de avocado umplut cu carne de crab si ton in suc propriu, mustar dijon, ulei de masline si ardei iute.

Avocado umplut cu carne de crab si ton

Ingrediente:

  • 100 g ton în suc propriu si carne de crab
  • 1 linguriţă muştar Dijon
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 mână frunze de busuioc, tocate, iar cele mai mici păstrate pentru decor
  • 1 ardei iute roşu, fără seminţe, tocat
  • 2 avocado

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Pentru a prepara amestecul de crab/ton, se desface carnea în bucăţi mici şi se aşază într-un castron mic împreună cu muştarul şi cu uleiul. Se asezonează după gust. Se poate prepara cu o zi înainte.

Avocado_umplut_cu_carne_de_crab_si_ton

Se adaugă busuiocul şi ardeiul iute înainte de servire. Pentru a servi, se înjumătăţesc fructele de avocado, se scot sâmburii şi se umple fiecare jumătate cu amestecul, apoi se decorează cu frunzuliţe mici de busuioc. Se foloseşte o linguriţă de ceai pentru a mânca.

Avocado_umplut_cu_carne_de_crab_si_ton_03

Avocado umplut cu carne de crab si ton

Avocado_umplut_cu_carne_de_crab_si_ton_02

Poftă bună!

2 comentarii

  1. N-am facut asa ceva pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.